(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстан Республикасында мемлекеттік қызмет көрсетуді құқықтық реттеу мəселелері қарастырылады, мемлекеттік қызмет көрсетуді анықтаудың концептуалдық жолдары, мемлекеттік қызмет көрсету жүйесін реформалаудың негізгі бағыттары ашылған