(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасының 2010 – 2020 жылдар аралығындағы құқықтық саясат Концепсиясы бойынша мемлекеттік бақылауды қамтамасыз етудің мəселелері қарастырылған. Мемлекеттік бақылау ұғымы мен түрлерін зерртеу негізінде аталмыш мемлекеттік – құқықтық институттың жетілдіріле түсу мəселелерін қарастырған.