(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор жоғары қундылык ретінде әлемдік қауымдастық пен танылған адамның негізгі қуқықтары мен бостандықтары талданады. Ұсынылған мақалада соғыс тағдайындағы адамнын негізгі қуқықтарының сақталу проблемалары қарастырылады.