(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл ғылыми мақалада еңбек келісімшарты туралы айтылады, шарт және оның ерекшелiгiнiң қолданылу аясы суреттеледi, сонымен бiрге, шарттармен (еңбектiң жалдауы туралы ) келiсiм шарты және олардың арасында талдау өткiзiлген, ортақ және айрықша белгiлерi айқындалған.