(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада химиялық қауіпсіздіктің түсінігі және мазмұнын автор толық көлемде ашып көрсетеді. Қазақстан Республикасының экологиялық қауіпсіздік және химиялық қауіпсіздіктің арақатынасының даму шарттарын қамтамасыз ету.