(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жұмыста ҚР Экологиялық кодексі мен №3792 «Өндіріс объектілерін жобалауға қойылатын санитарлық- эпидемиологиялық талаптар» туралы санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларындағы анықсыздықтар, кемшіліктер, кесірлер көрсетілген. Оларды жою бойынша ұсыныстар берілген. Көрсетілгендер жеке баптардағы және пунктердегі екі түрлі түсініктерді шығаруға және сыбайласжемқорлыққа бөгет қоюға мүмкіндік береді.