(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Көрсетiлген мақала Қазақстан Республикасының отандық атом заңының көкейкестi күйiне арналған. Зерттеу жұмысында атом өнеркәсiбiнiң қызметін реттейтін заңдарға, басқа да нормативтiк құқықтық актілерiне толық талдау көрсетілген.