(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада Қазақстан Республикасы мен ТМД мемлекеттерінің «терроризм» туралы түсінігі және «Терроризиммен күресу туралы» заңына сәйкес жазалау шаралары туралы қылмыстық заңнамаларға сараптама берілген.