(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылған мақалада автор қылмыстық топтармен жасалған негізгі экономикалық қылмыстар қарастырылады. Сонымен қатар автор экономикалық санақта кіретін қылмыстарды жасау себептерін талдайды.