(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада теориялық аспектілер және әкімшілік заңнаманы одан әрі дамыту мәселелері қарастырылады. Презентацияны, талқылауды, тіркеуді және жариялауды реттейтін Қазақстан Республикасының құжаттарды басқару Қазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері.