(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор құқықтық норманың қолданылуы мен құқықтық норманың сапасының өзара байланысына талдама келтіреді. Автор, құқықтық норманың қолданылуы заңдылықтың жай-күйіне тәуелді болатындығы туралы тұжырым жасайды. Мұндай тәуелділік өз кезегінде құқықтық реттелуін жүзеге асырылуын қамтамасыз етуіне әсер етеді.