(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада мемлекеттік сатып алу саласындағы азаматтық істі процесте еңбек даулары жəне азаматтық іс бойынша қараудың кейбір сұрақтары қарастырылған.