(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының азаматтық заңнамасы бойынша мəмілелердің жарамсыздығының негіздері айтылған. Соның ішінде мəмілелердің мазмұнына қойылатын талаптар-ды бұзу мəселелері, сондай-ақ құқықтық тəртіп негіздеріне немесе адамгершілікке көрінеу қайшы келетін мақсатпен жасалған мəмілелер, сонымен қатар жалған жəне қулықпен жасалған мəмілелер туралы баяндады жəне аталған мəмілелердің өмірде, сот тəжірибесінде көрініс табу мəселелері қарастырылған.