(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2012)
Қазіргі таңда, жұмыс беруші мен қызметкер арасында даулы мəселелер жиі туындауда.Себебі берілген еңбек шартындағы екі тараптары дұрыс орындамауында. Сол даулы мəселені шешу үшін, біздің елімізде медиация қалыптасты.