(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстанда жергілікті өкілді органның қалыптасуы мен дамуы тарихында бұл акті мəслихаттардың қызметін əрі қарай дамытып, жетілдіру бағытында əрекеттер жасауға, біраз мəселелерді қайта қарап, жаңаша реттеуге негіз салды. Түйін сөздер: заң, қызмет, тарих, атқарушы орган.