(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Украинадағы төтенше жағдай режимінің қолданыс тəжірибесі əсіресе автономды Қырым Республикасының төтенше жағдайдың қолдану режимі қарастырылған. Автор қазіргі таңда қолданыста бар заңнамасын қарастырып, оның даму жолдарын ұсынып отыр.