(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мемлекеттік-конфессионалдық қатынастардың қазақстандық үлгісін құру жəне діни экстремизм құбылысын алдын алуға бағытталған бірнеше кешенді шараларды бөліп айту керек: құқық қолдану тəжірибесін жетілдіру; гуманизм мен толеранттылықты қалыптастыруға бағытталған идеяларды жетілдіру жəне тарату; ағартушылық жұмысты күшейту.