(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қоршаған орта жəне қоршаған ортаны қорғау туралы ғылымдардың ой-пікірлері мен құқықтық тұжырымдамаларына анализ жасалған. Сонымен қатар Қазақстан Республикасының экологиялық қауіпсіздігі мəселесіне қатысты құқықтық негіздер мен экологиялық қауіпсіздікті сақтауға байланысты шаралар жүйесі ұсынылған