(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсаты жер құқық саласы бойынша заңға сəйкес жазылды. Зерттеу барысында анықталған əдістердің кемшіліктеріне тоқталып, олардың шешілу жолдарын қарастырған.