(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Еңбек шартының мерзімі, жеке еңбек шартын жасасудың мерзімдері, жұмысқа алар кезде сынақ мерзімін белгілеу мүмкіндігі жəне жеке еңбек шартының мазмұны, еңбек кітапшасына байла- нысты негізгі туындайтын мəселелер қарастырылған.