(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қарастырылып отырған жағдай, Қазақстан Республикасындағы сот билігінің құқықтық қағидалары жəне оларды жүзеге асырудағы мəселелері.