(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада ішкі істер органдарының үлгісінде Қазақстан Республикасының мемлекеттік органдарының қызмет етуімен бірге азаматтардың бостандығы мен құқығына қатысты жеке сұрақтар қарастырылады. Автор өз сұрақтарына шешім шығарып, полиция органдарының əкімшілік қызметінің ерекшелігіне байланысты, сонымен бірге қолданбалы жəне теориялық аспектіге азаматтардың бостандығы мен құқығын қорғау кепілдігін баяндайды.