(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор қылмыстық іс жүргізудегі дəлелдеу субъектілерінің құқықтық мəртебесін, сонымен қатар ҚР-ның ҚІЖК-де орын алмаған мəселелерін талқылап, оларды шешу жолдарын қарастырған.