(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада автор Ішкі істер органдары қызметкерлерінің азаматтармен, қоғамдық бірлестіктермен қоғамдық тəртіпті жəне қауіпсіздікті қамтамасыз етуде өзара əрекеттесудің заң жүзіндегі жəне тəжірибедегі өзекті мəселелерін қарастырған.