(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қылмыстық жазалау іс-əрекеті жəне қылмыстық жауапкершілік жасына жет- кен құқықбұзушылар туралы істер бойынша негізгі сот өндірісінің жүйесі, құқықбұзушы субъектісі ретінде оның жасы мен құқықбұзудың категория сынан тəуелсіз балаларға байланысты институттар мен нормалар жүйесі қарастырылған