(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор əкімшілік бақылау мен əкімшілік қадағалау институттары арқылы мемлекетте жəне қоғамда əкімшілік құықтық тəртіпті реттеу мəселелерін талқылап, оларды шешу жолдарын қарастырған.