(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада нормативтік реттеу мəселелері, құқық қолдану əрекеттері жəне əкімшілік сотқа жүгіну мəселелері қарастырылады. Жеке əрекеттік құқық актісі жəне нормативтік құқық актінің ұғымы анықталынды.