(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақтардың əдеттегі құқықтарының тарихы, қазақ халқының халықаралық цивилизациясының дамуына əсер еткенін көрсетеді. Қазақстанда əртүрлі мəдениеттер мен ұлттардың құқықтық тəртіптері алмасып, араласып отырғаны байқалады.