(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталмыш мақала ортағасырлық ғұлама əл-Фарабидің рухани мұрасын сараптаудың нəтижесінде жалпы түркі халықтардың құқық мəдениетін анықтауға арналады. Мақалада əл-Фарабидің «мейірімді қала» деген ұғымына аса көңіл бөлуді ұсынады, өйткені бұл ұғым түркі елдердің басқарма тəжірибесінде жақсы дамығанын ескере отырып, ғалымның болжауы практика ретінде орындалғаны шындық.