(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Шаруашылық шеңберіндегі келісімшарт қатынастары ұйымдарының тарихи тəжірибесін қазіргі цевилистік ғылымда жəне Қырғызстанның қазіргі заңнамасының тəжірибесінде қолдануға болады.