(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада авторлар жоғары оқу орындағы заңгерлерді дайындау кезіндегі әдістемелік инновациялардың бүгінгі таңда оқытудың интерктивті әдістерін қолданумен байланысты кейбір сұрақтарын қарастырған.