(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада Қазақстан Республикасының сыртқы экономикалық қызметте және халықаралық экономикалық қатынастарда қатысуын құқықтық қамтамасыз етудің кейбір мәселелері қарастырылады. Автор халықаралық ынтымақтастықтың негізгі қағидаларын, сондай-ақ халықаралық және ұлттық құқықтың нормаларының арақатынасын талқылайды.