(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада авторлар салық заңнамасындағы күрделі мәселелерді қарастырған. Қарастырылып отырған сұрактар қазіргі таңдағы Қазақстан Республикасының экономикалық дамуына кері әсер тигізетіні анық.