(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор экспертердің кездесу кезіндегі ВЕКЦА мемлекетерінің экологиялық жағдайды жақсарту мәселелері қарастырылған жайлы шолып жазып отыр.