(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор халықаралық коммерциялық арбитраждың сыртқы экономикалық саладағы даулардың жағдайларын қарастырған. Қазақстан Республикасындағы құқықтық базасы нақтылынған.