(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада халықаралық қорғау аясындағы тұлғаларды қол сұғушылықтан қорғауды құқықтық реттеудің кейбір мәселелері ашылған. Аталған іс-әрекеті саралаудың ерекшеліктері, қылмыс құрамы бойынша қылмыстық-құқықтық талдау аспектілері қарастырылған.