(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада қылмыстылықтың кең тараған түрі экономикалық қылмыстардың ал- дын алудың мәселелері қарастырылған. Экономикалық қылмыстардың алдын алу шаралары сипат- талып, кешенді түрде талданылған.