(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының қылмыстық сот ісін жүргізуде адвокат- қорғаушының қатысуы туралы мәселелер қарастырылады. Мақалада автор қылмыстық сот өндірісінің барлық сатыларындағы адвокаттың құқықтарын талдайды.