(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада азаматтық қоғамды қалыптастырудағы жергілікті өзін-өзі басқару органдарының ролі қарастырылады. Автор азаматтық қоғамды қалыптастыру жағдайында Қазақстандағы жергілікті өзін-өзі басқару органдары саяси, әлеуметтік, экономикалық және рухани мәдени дамудың жалпы мемлекеттік мәселелерімен тығыз байланысты деген көзқарасты ұсынады.