(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор дәстүрлі құқықтық жүйедегі алым-салық қатынастарын қарастырған. Солардың бірі қазақ әдет құқығы жүйесіндегі алым-салық қатынастары болып табылады.