(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала мемлекетаралық қатынастарға арналған. Бұл міндеттемелердің нормаларын бұзу мемлекетаралық жауапкершілікті туғызады, сондықтан да мемлекеттердің жауапкершілік нормаларының сақталуымен жүреді. Оған қоса, бұл мақалада мемлекеттің халықаралық міндеттемелерін бұзуы қандай нəтиже алып келетіндігі жайлы түсініктер көрсетілген.