(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қаржылық-экономика дағдарысы кезеңінде мемлекеттің қаржылық қызметінің тиімділігін арттыру мəселелері қарастырылған. Макроэкономикалық реттеудің дүниежүзілік тəжірибесі мысалында қазіргі заман кезеңіндегі мемлекеттің қаржылық қызметіне талдау жасалынып, оның тиімділігін арттыру тəсілдері ұсынылады. Қаржылық қызметті жəне оның құқықтық нысандарын мемлекеттік-құқықтық реттеу мəселелеріне ерекше мəн беріледі.