(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының Орман кодексiнiң бірнеше кемшіліктері қарастырылып, оларды шешу жəне Орман кодексiн ары қарай жетiлдiру жолдары ұсынысқа келтіріледi.