(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада аса қатыгездікпен жасалған қасақана кісі өлтірулер, ауыр дене жарақаттарын келтіру жəне зорлаулармен күресудің сақтандыру шаралары кешенді зерттеледі. Қорытындылары бойынша Қырғызстанда қылмыстардың аталған түрлері санының дамуының тиімді алдын алатын жəне санын азайтатын сақтандыру шараларының дамуының анықталған жəне айқын мəселелерін шешудің нақты жолдары ұсынылады.