(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазіргі ғылыми əдебиеттерде банкроттық қезіңдегі құқыққа қайшы əрекеттердің тікелей объектісін сипаттайтын əртүрлі тұжырымдарды кездестіруге болады. Мақала авторы құқыққа қайшы банкроттықтың объектісіне қатысты бірқатар ғалымдардың пікір-ойларына талдау жасайды.