(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада азаматтық қоғам негіздерін дамытудағы конституцияның ролі талданады. Автор азаматтық қоғамды Респуб- ликаның конституциялық құрылысы тұжырымында қарастырады.