(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыста Нюрнбергтік қозғалыс бойынша әлем мен адамзатқа қарсы ауыр қылмыс жасағандардың, осы қылмыстар бойынша жаза бекіту мәселелері қаралған. Түйін сөздер: нацистік партия, фашистік доктрина, женевалық конвенция.