(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Нақты мақалада Қазақстан Республикасындағы азық-түлік қауіпсіздігі, ветеринарлық қауіпсіздік және азық-түлік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын талаптардың және азық-түлік айналымында гендік түрлендірілген өнімдерді пайдаланудың құқықтық мәселелері қарастырылды. Еліміздегі азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етуге байланысты қолданыстағы заңнамаларды жетілдіруге ұсыныстар жасалды. Түйін сөздер: ветеринарлық қауіпсіздік, азық-түлік қауіпсіздігі, ауылшаруашылығы өндірісі, азық-түлік, гендік түрлендірілген өнімдер, таза өнім белгісі.