(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылып отырған мақалада мәмілелерді нотариаттық куәландыру кезінде нотариустың атқаратын қызметін құқықтық реттеу және олардың алатын орны мен маңыздылығы анықталған. Түйін сөздер: нотариат, нотариус, нотариаттық қызмет, әділет министрлігі, нотариаттық кеңсе.