(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада банк жүйесі дамуының тарихи аспектілері, қаржы бақылауы мен қадағалауының институционал- ды қайта құру мәселелері қарастырылған. Банк саласындағы заңнаманың қалыптасуы және дамуы қысқаша талданған. Түйін сөздер: банк жүйесі, екінші деңгейдегі банктер, Ұлттық банк, заңнама, ақша-несие саясаты, депозиттер, ипотекалық салым, ұлттық валюта (теңге).